Fear or trust

Zo begon ik 2 jaar geleden mijn avontuur. Ik had nogal wat angsten. Sindsdien is mijn vertrouwen gegroeid al doet mijn angst soms nog mee. En ik laat mij er niet meer door leiden. Ik ga hem aan en doorvoel hem en vertel dat ik hem zie. Dankjewel angst zeg ik letterlijk en dan besluit ik om mijn hart te blijven volgen. De angst houd mij dus ook scherp en laat mij iedere keer weer zien dat ik een trede hoger mag gaan op mijn bewustzijnsladder. Het geeft een gevoel van erkenning naar mijzelf wanneer ik het proces weer durf aan te gaan vanuit vertrouwen. Het laat mijn levensenergie stromen en zorgt voor positiviteit op alle vlakken.

Nu ik meer vanuit vertrouwen leef valt het mij op dat er ook van buitenaf zoveel angst wordt verspreid. Via allerlei kanalen krijg je angst zo in je systeem geworpen. Ook al denk jij, β€˜ik trek mij er niets van aan’, het zendt een frequentie uit en die ontvang jij. Of je het nu wilt of niet.

Wanneer jij ook meer vanuit vertrouwen wilt leven dan heb je wakker te worden! Word je bewust van wat het met je doet. En sta het toe. Accepteer het gevoel en verder hoef je er niets mee. Ik ben wakker. Mega wakker en dat gun ik jou ook. Blijf wakker, word wakker en laat je levensenergie niet van je afnemen. Het is van jou en het is nodig om het meer te laten stromen.Β 

Ik geloof dat we veel meer positieve energie hebben te verspreiden. Angst is een oude hulpbron en de houdbaarheidsdatum is verstreken.Β 

Doe je mee om nog meer positieve energie te gaan verspreiden?

Liefs Monique